3D producten

Vaas en fruitschaal. Ik heb van golfkarton een vaas en een fruitschaal gemaakt. Die heb ik beschilderd en beplakt met mooie stoffen en teksten.
Omdat ik ze zo leuk vond heb ik ze laten drukken, zie hier het resultaat! Ze zijn gemaakt uit golfkarton, aan de voor en achterkant bedrukt en geillustreerd.

Er worden 2 vazen en 2 fruitschalen in een pakket geleverd voor € 10,00 + verzendkosten. Leuk voor je zelf of om kado te geven. De vaas en fruitschaal worden in een plat pakket geleverd en zijn heel eenvoudig en snel zelf in elkaar te zetten. Een leuk alternatief cadeau voor op een verjaardag. Klik hier voor meer info over de vaas en de fruitschaal

Bekers: Prachtige folkloritische bekers van mooie kwaliteit porselein. De decoraties zijn rondom zichtbaar en aan de binnenkant van de bekers zijn ook nog dessins te zien. De dessins zijn rood, wit en blauw, de bekers zijn super vrolijk en heerlijk om koffie of thee uit te drinken. Met natuurlijk wat lekkers erbij. Klik hier voor meer info over de bekers.

We leveren: behang, kaarten en boeken.