Foto behang "Jungle"

De Jungle levensgroot in je slaapkamer, dat is wat me voor ogen stond bij het ontwerpen van dit dessin. En dat is helemaal gelukt met dit giga grote fotobehang voor in de stoere jongenskamer, en natuurlijk ook voor de meisjes die natuur helemaal te gek vinden. Fotobehang Jungle is een prachtige wandversiering voor de kleine jungle indiaan! Kinderen die houden van papagaaien, kano's, indianen en tenten kunnen heerlijk wegdromen bij deze gedetailleerde tekening op vliesbehang. Dit behang laat je de jungle op "een andere" manier beleven.
Het behang is digitaal geprint en heeft dezelfde kwaliteit als fotobehang. Ik gebruikte een mix van verschillende technieken om dit ontwerp te realiseren.
De afbeelding is gedrukt op vliesbehang. Het aanbrengen van dit fotobehang is daardoor heel gemakkelijk. Je kunt de muur insmeren met lijm en hebt dus geen behangtafel nodig.
Is je kind toe aan een nieuwe look, dan is het behang gemakkelijk te verwijderen, zonder stoomapparaat.

Productkenmerken: Fotobehang gedrukt op vliesbehang
• Kleur: groen
• Afmeting: 300cmx280cm, wordt geleverd in zes banen van 50cm breed
• Merk: Hanneke de Jager

Het behang is jammer genoeg niet meer te koop.Bijpassende gordijnen

Bij dit fotobehang zijn ook bijpassende gordijnen gemaakt. Deze worden helemaal op maat gemaakt en zijn simpel op te hangen als ze klaar zijn. De stof is mat en soepel vallend en de print aan de voorzijde gedrukt. Als je goed kijkt zie je die kenmerkende ‘Hanneke’ details, wollen draadjes, knopen, stofjes en andere speciale “kantjes & randjes.” Wil je ook nog lekker donker slapen, dan kan het kindergordijn verduisterend worden gevoerd.

Klik hier voor meer info