Hobbypakket

Een set bestaat uit 12 verschillende vellen A4, dubbelzijdig gedecoreerd vouw/knutselpapier. Dit papier is geschikt om mee te vouwen, als briefpapier te gebruiken en om kleine cadeautjes mooi mee in te pakken.

2 soorten verschillende dessins, met fleurige bloemen en vlinders. Ieder vel heeft weer een andere kleur. Fijn A4 formaat van 120 grams papier, om met een bijgeleverd sjablonenvel prachtige figuurtjes te vouwen en uit te knippen en bijvoorbeeld een pakje mee te decoreren.

Dit vouw en knutselpapier, ook te gebruiken als briefpapier en om kleine cadeautjes mee in te pakken, wordt als set geleverd met 4 handige kartonnen insteek/bewaarmapjes voor dit mooie papier.

    Inhoud:
  • 12 vel dubbelzijdig gedecoreerd vouw/knutselpapier op A4 formaat waarvan ook gekleurde effen zijdes in verschillende tinten. Mooi te combineren met de dessins.
  • 1 vel sjablonen op A4 formaat, om uit te knippen en te gebruiken als malletjes, maar je kunt het vel ook scannen of kopiëren.
  • 4 verschillende insteek/bewaarmapjes, geschikt voor inhoud A4De prijs voor de vouw/knutselvellen en de 4 mapjes is € 9,95 + € 3,50 verzendkosten.

Klik hier om de complete set te bestellen

Of bestel de complete set bij Bol.com. Hier is de complete set ook te koop. Klik hier om naar Bol.com te gaan.


Dit zijn de dessins van de vouw/knutselvellen

Dit zijn de dessins van de mapjes