Poster Verstoppertje

Millie en Tom spelen verstoppertje. Ze rennen van de ene kant naar de andere kant, verstoppen zich achter bomen en struiken. Je kunt het hele verhaal volgen door de lijn bij de tekst te volgen. Een ideaal verhaal om te vertellen (en bij te fantaseren) voor het slapen gaan. Een prachtige grote poster voor op de slaapkamer.

Productkenmerken:
• Poster gedrukt op 120 grs poster papier
• Kleur: multicolor
• Afmeting: 80 cm x 140 cm
• Merk: Hanneke de Jager

De poster is te koop voor € 24,95 inclusief verzendkosten.
De levertijd is ca. 5 werkdagen.

Stuur me een mailtje en dan neem ik contact met je op:

info@hannekedejager.com


Het is ook mogelijk om een ander, kleiner formaat te bestellen, mail dan je vraag naar info@hannekedejager.com. Aangezien dit een speciale bestelling betreft zijn de kosten gelijk aan de grote maat, nl. € 24,95 per stuk.

Er is ook een mooi ophangsysteem te koop met houten latjes aan de boven en onderzijde. Klik hier voor meer informatie over dit systeem en waar dit te koop is.Of bestel de poster bij Bol.com. Hier zijn de posters ook te koop. Klik hier om naar Bol.com te gaan.

Van deze poster zijn ook bijpassende gordijnen te koop. Deze gordijnen worden verkocht door Kindergordijnen.nl. Klik op deze link naar de gordijnen met een rode achtergrond of op deze link voor gordijnen met een blauwe achtergrond.